About

Over Hans

Mijn naam is Hans Reijers, ik heb jarenlange ervaring als interieurbouwer. Na eerst een aantal jaar in een klein ambachtelijk meubelbedrijf te hebben gewerkt, ben ik sinds 15 jaar zelfstandig ondernemer. Ik ben vooral gespecialiseerd in maatwerk.

Over Hans Interieurs

Hans Interieurs is een bedrijf met ruime ervaring in het maken van interieurs voor bedrijven en particulieren. Interieurs in de breedste zin van het woord; wij maken zowel kasten, tafels, bureau’s, keukens, als ook een walk-in closet of een balie voor uw bedrijf. Kortom alles op interieur gebied, en dan met name maatwerk.

Zo wordt het voor u als klant mogelijk om net in die ene nis bijvoorbeeld een kast naar uw smaak te plaatsen. Het is ook mogelijk om een eigen ontwerp te (laten) maken. Wij denken met u mee en helpen op die manier om uw ideeen vorm te geven.

Ook wanneer u het prettiger vindt om het samenstellen en bedenken van uw interieur thuis, of in uw bedrijf aan anderen over te laten kunnen wij u helpen. Wij werken namelijk ook regelmatig samen met enkele ervaren interieurarchitecten. Dus ook het laten maken van een ontwerpplan in samenwerking met de architect en onze meubelmaker behoort tot de mogelijkheden.
About

Producten

Wat voor Hans Interieurs vooral heel belangrijk is, is dat het materiaal een goede kwaliteit heeft zodat een hoogwaardig product afgeleverd kan worden. Ook reparatie of restauratie van meubelen behoort tot onze mogelijkheden. Bekijk hieronder de lijst van materialen waar Hans Interieurs onder meer mee werkt.

• Massieve hout soorten varierende van b.v. beuken, eiken, wenge, noten, teak en maple.
• Plaatmateriaal oa. waterbestendig MDF.
• Betonnen en stenen (keuken)bladen.
• Composiet bladen.
• HPL, dit is een kunstof plaatmateriaal en wordt o.a gebruikt voor keuken en badkamerdeurtjes
• Hi-macs, een materiaal wat zich o.a. leent voor het maken van wastafels en bladen, voor bedrijfsmatig & particulier gebruik.